Το «κόσμημα στο στέμμα» της Royal Caribbean Group, η Silversea Cruises αποτελεί την κορυφαία εταιρεία υπερπολυτελούς κρουαζιέρας και κρουαζιέρας αποστολής. Φημίζεται τόσο για την all inclusive εμπειρία, όσο και για το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο προορισμών της. Ξεκίνησε το 1994 και έγινε επίσημα μέλος του Royal Caribbean Group το 2018, όταν ο όμιλος αγόρασε τα 2/3 των μετοχών της εταιρείας, αποκτώντας στη συνέχεια και τις υπόλοιπες το 2020.

Η Silversea προσφέρει μία από τις πιο περιεκτικές προσφορές στην υπερπολυτελή κρουαζιέρα. Οι κρουαζιέρες της περιλαμβάνουν μπάτλερ σε κάθε κατηγορία σουίτας, επιλογή από εστιατόρια σε κάθε πλοίο, καθώς και δυνατότητα δείπνου στη σουίτα, δωρεάν βιώσιμο χαβιάρι κατά παραγγελία όλο το 24ωρο και ποτά υψηλής ποιότητας που σερβίρονται στο πλοίο. Επιπλέον, αληθινή εξυπηρέτηση πόρτα-πόρτα, ιδιωτικές αποκλειστικές μεταφορές και πτήσεις που περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων. Οι επισκέπτες της Silversea ταξιδεύουν σε πάνω από 900 προορισμούς και στις επτά Ηπείρους, απολαμβάνοντας επιλεγμένες εμπειρίες που καθηλώνουν, στα πιο αξιοσημείωτα σημεία του πλανήτη.
Εκτός από τα τέσσερα υπερπολυτελή πλοία αποστολής, η Silversea μετρά έξι κλασικά πλοία στο στόλο της. Από τα πιο άνετα και ευρύχωρα πλοία στη θάλασσα, κάθε ένα από αυτά απολαμβάνει μία ατμόσφαιρα κομψότητας και πολυτέλειας. Η Silversea υποδέχτηκε πρόσφατα τρία πλοία στο στόλο της από τον Ιούνιο του 2020 – τα Silver Origin, Silver Moon και Silver Dawn – ανεβάζοντας τον αριθμό του στόλου στα δέκα.

Η Silversea Cruises συνεχίζει να καινοτομεί στη βιομηχανία της υπέρ πολυτελούς κρουαζιέρας και της κρουαζιέρας αποστολής. Η καθέλκυση του Silver Moon τον Οκτώβριο του 2020, σηματοδότησε την εισαγωγή του πρωτοποριακού γαστρονομικού προγράμματος S.A.L.T. Το S.A.L.T. επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ¨βουτήξουν¨ βαθιά στους πλουσιότερους γαστρονομικούς πολιτισμούς του κόσμου, απολαμβάνοντας τα τοπικά φαγητά και ποτά σαν ¨φακούς¨, μέσω των οποίων μπορούν να εμβαθύνουν στην ψυχή ενός προορισμού. Στο Silver Dawn, το οποίο εντάχθηκε στο στόλο το Νοέμβριο του 2021, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν το πρόγραμμα ευεξίας Otium – μία απολαυστική καινοτομία στην ευεξία εν πλω-, το οποίο εμπνευσμένο από το Ρωμαϊκό τρόπο ζωής, εστιάζει στην περιποίηση και ευχαρίστηση, έναντι της θυσίας και της καθυστερημένης ικανοποίησης.

Προχωρώντας με βάση τις συνεχείς προσπάθειες βιωσιμότητας του ομίλου, η Silversea θα παραλάβει δύο πλοία της κατηγορίας Evolution-class το 2023 και το 2024, υπερβαίνοντας τα όρια του βιώσιμου ταξιδιού κρουαζιέρας, με πρωτοποριακή τεχνολογία που θα μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα των πλοίων

1  Αποτελέσματα