Η Royal Caribbean International είναι γνωστή για την καινοτομία που φέρνει εν πλω και συνεχώς επαναπροσδιορίζει τις διακοπές κρουαζιέρας από την έναρξή της το 1969. Κάθε διαδοχική κατηγορία πλοίων αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, που ξεπερνά τα όρια του τι είναι δυνατό σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Στην Royal Caribbean ανήκουν αμέτρητες ¨πρωτιές¨ στο κλάδο της κρουαζιέρας, όπως η αναρρίχηση τοίχου, το πατινάζ πάγου και η προσομοίωση θαλάσσιου σερφινγκ, τα οποία αιχμαλωτίζουν τη φαντασία των οικογενειών και των τουριστών που αναζητούν την περιπέτεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας, οι επισκέπτες ταξιδεύουν σε συναρπαστικά δρομολόγια, σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως, ενώ απολαμβάνουν τη φιλική και ελκυστική εξυπηρέτηση της Royal Caribbean.

Μια ατελείωτη περιπέτεια σας περιμένει με τη Royal Caribbean Cruises

Royal Caribbean Cruise σημαίνει διασκέδαση και περιπέτεια για τις οικογένειες και τα ζευγάρια που αγαπούν την κρουαζιέρα. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε και να απολαύσετε σε ένα πλοίο της Royal Caribbean. Να οδηγήσετε συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, να κάνετε zip line (εναέρια τροχαλία) ή πατινάζ στον πάγο, ή ακόμη να εξασκηθείτε σε προσομοιωτή ελεύθερης πτώσης στα πλοία κατηγορίας Quantum. Πιάστε ένα κύμα στο FlowRider® (προσομοίωση θαλάσσιου σερφινγκ), ή πηγαίνετε τα παιδιά στο μίνι γκολφ. Μπορείτε να μάθετε ακόμα και κατάδυση σε μια κρουαζιέρα της Royal Caribbean. Εάν χρειάζεστε λίγη ξεκούραση από όλη αυτή τη διασκέδαση, αποδράστε στο -μόνο για ενήλικες- σολάριουμ. Μάθετε ξένες γλώσσες, κατασκευή κοσμημάτων ή σάλσα. Φυσικά, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία γευσιγνωσία κρασιού, ή να παρακολουθήσετε επίδειξη μαγειρικής.

Όπως κι αν επιλέξετε να απολαύσετε την κρουαζιέρα σας, οι προσφορές της Royal Caribbean Cruises προσφέρουν εξαιρετική αξία, με κάθε ημέρα γεμάτη διασκέδαση και περιπέτεια. Απολαύστε αυτές και ακόμα περισσότερες δραστηριότητες κι όλα αυτά καθώς ταξιδεύετε στην Καραϊβική, τη Μεσόγειο ή γύρω από τη Χαβάη. Η Royal Caribbean προσφέρει κρουαζιέρες ακόμα και στην Αυστραλία, τον Περσικό Κόλπο και την Ασία.

1147  Αποτελέσματα