Η Oceania Cruises είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κρουαζιέρας στον κόσμο, με έμφαση στη γαστρονομία, την εμπειρία και τον προορισμό. Τα επτά μικρού μεγέθους αλλά πολυτελή κρουαζιερόπλοια της, φιλοξενούν μέχρι 1.238 επιβάτες, διαθέτουν την καλύτερη κουζίνα εν πλω και πλούσια σε προορισμούς δρομολόγια που καλύπτουν όλο τον κόσμο. Επιμελημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες στο κρουαζιερόπλοιο εμπνευσμένες από σχεδιαστές, μικρά πλοία που επισκέπτονται περίπου 450 λιμάνια στην Ευρώπη, την Αλάσκα, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Καραϊβική κ.α. σε συνδυασμό με τις πολυήμερες κρουαζιέρες που κάνουν το γύρο του κόσμου. Η εταιρεία έχει επιπλέον σε παραγγελία προς παράδοση το 2025, ένα πλοίο κατηγορίας Allura Class, χωρητικότητας 1.200 επιβατών. 

Με τα κεντρικά της γραφεία στο Μαϊάμι, η Oceania Cruises ανήκει στην Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., μια διαφοροποιημένη εταιρεία κρουαζιέρας από τις κορυφαίες στον παγκόσμιο κλάδο κρουαζιέρας, η οποία περιλαμβάνει τη Norwegian Cruise Line, την Oceania Cruises και τη Regent Seven Seas Cruises.

Τα πλοία της εκπέμπουν ζεστασιά και χαρακτήρα μέσα από την αληθινή τους κομψότητα. Όλα διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που θα περίμενε κανείς να βρει σε μία πολυτελή ιδιωτική ιδιοκτησία. Με τουλάχιστον έξι γκουρμέ εστιατόρια να επιλέξετε, το φαγητό αποτελεί σημείο αναφοράς της εμπειρίας με την Oceania Cruises, καθώς οι επιβάτες μπορούν να γευματίσουν όταν, όπου και με όποιον επιθυμούν. Το Aquamar Spa & Vitality Center, το πιο μοναδικό και ολοκληρωμένο σπα και κέντρο ευεξίας εν πλω, προσφέρει μία πλήρη συλλογή από ολιστικές θεραπείες ευεξίας, τόσο στο πλοίο όσο και στη στεριά, που υποστηρίζει όλες τις διαστάσεις της ευεξίας, ενώ ενθαρρύνει έναν τρόπο ζωής υγείας και μακροζωίας.
Η διακόσμηση είναι εξίσου δελεαστική σαν βιτρίνα ενός σχεδιαστή. Με μία εντυπωσιακά ανανεωμένη ατμόσφαιρα και μία απαλή παλέτα υφασμάτων και πολυτελούς επίπλωσης, τα πλοία Regatta, Insignia, Nautica και Sirena αποτελούν υπόδειγμα άνεσης και κομψότητας. Τα Marina, Riviera και Vista είναι τα μοναδικά πλοία που διαθέτουν σουίτες σχεδιασμένες και επιπλωμένες από την εταιρεία Ralph Lauren Home. Η νεότερη προσθήκη το πλοίο Vista, ανεβάζει τα πρότυπα άνεσης και της οικιακού-στυλ πολυτέλειας, καθώς διαθέτει μόνο καμπίνες με βεράντα και υπηρετεί μια νέα προοπτική ως η ¨Καλύτερη κουζίνα εν πλω¨, με ευφάνταστα κόνσεπτ και επικούρειες απολαύσεις.

 

 

711  Αποτελέσματα