Ως καινοτόμος στον παγκόσμιο κλάδο κρουαζιέρας, η Norwegian Cruise Line (NCL) σπάει τα όρια και πρωτοπορεί στις θαλάσσιες ηγετικές εμπειρίες για πάνω από 50 χρόνια. Η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί ως ηγέτης του κλάδου, ανεβάζοντας συνεχώς τα πρότυπα τη σύγχρονης κρουαζιέρας, με ποικιλία βραβευμένων φαγητών και ποτών, παγκόσμιας κλάσης σόου -στυλ Μπρόντγουεϊ- και καινοτόμες επιλογές αναψυχής. 

Πάνω από όλα, προτεραιότητα της εταιρίας είναι οι άνθρωποι - οι επισκέπτες της, τα μέλη της ομάδας της, οι συνεργάτες της. Στηριζόμενη στους τρεις πυλώνες: άνθρωποι, προϊόν και πάθος, η φιλοσοφία της NCL  βάζει τον επισκέπτη στην καρδιά κάθε απόφασης, κατανοώντας ότι όταν ο επισκέπτης είναι στο επίκεντρο, τότε όλοι είναι κερδισμένοι.

Η NCL αποτελεί μία από τις τρεις εταιρίες κρουαζιέρας στο χαρτοφυλάκιο της Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

Ο στόλος
Με 17 παγκοσμίου κλάσης πλοία, η Norwegian Cruise Line διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους και ευκίνητους στόλους στη βιομηχανία της κρουαζιέρας. Δεκατέσσερα πλοία χωρίζονται σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των Sun, Dawn, Jewel, Breakaway & Breakaway Plus. Τα Norwegian Epic, Pride of America και Norwegian Spirit ανήκουν σε δική τους κατηγορία και συμπληρώνουν την ποικιλία κρουαζιερόπλοιων του στόλου. Μετά την κατηγορία Breakaway Plus Class, την πιο καινοτόμα και επιτυχημένη στην ιστορία της εταιρείας, η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε το 2017 την επόμενης γενιάς κατηγορία πλοίων, την Prima Class. Η εταιρεία έχει παραγγείλει έξι πλοία από το 2022 έως το 2027. Η νέα κατηγορία θα βασιστεί στην κληρονομιά της εταιρείας για ελευθερία και ευελιξία ανάμεσα στο στόλο της και θα διαθέτει μια σειρά από σχέδια αιχμής, που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την ήδη βραβευμένη εμπειρία των επισκεπτών.

Οι προορισμοί
Η Norwegian Cruise Line θα σας ταξιδέψει παντού. Μόνο το Pride of America πλέει όλο το χρόνο από Χονολουλού και σας πηγαίνει σε 4 νησιά σε 7 ημέρες. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την Αλάσκα, είναι με το νεότερο στόλο που ταξιδεύει μέχρι τα τελευταία σύνορα. Επισκεφθείτε τη Γηραιά Ήπειρο με την κορυφαία γραμμή κρουαζιέρας της Ευρώπης, για 13 συνεχόμενα χρόνια. Το ιδιωτικό παραδεισένιο νησί Great Stirrup Cay και ο κορυφαίος προορισμός - θέρετρο της Καραϊβικής Harvest Caye,  σε συνδυασμό με τα καταπληκτικά ταξίδια εν πλω, έχουν δώσει στην NCL τον τίτλο «Κορυφαία γραμμή κρουαζιέρας στην Καραϊβική" για οκτώ συνεχόμενα χρόνια.

592  Αποτελέσματα