Η MSC Cruises αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη εταιρία κρουαζιέρας στον κόσμο, καθώς και την κυρίαρχη εταιρία στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τον Περσικό Κόλπο και τη Νότια Αφρική, με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Είναι επίσης η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας, με ισχυρή παρουσία στις αγορές της Καραϊβικής, της Βόρειας Αμερικής και της Άπω Ανατολής.

Με έδρα τη Γενεύη στην Ελβετία, η MSC Cruises είναι μία από τις δύο εταιρίες που ανήκουν στον τομέα κρουαζιέρας της MSC Group, του κορυφαίου ιδιωτικού ομίλου εφοδιασμού & ναυτιλίας με πάνω από 300 χρόνια ναυτικής κληρονομιάς. Η MSC Cruises – η σύγχρονη επωνυμία – διαθέτει ένα μοντέρνο στόλο 19 κρουαζιερόπλοιων, σε συνδυασμό με ένα σημαντικό, μελλοντικό, παγκόσμιο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο νέων πλοίων. Ο στόλος προβλέπεται να αυξηθεί σε 23 κρουαζιερόπλοια έως το 2025, με προοπτική για έξι νέες παραγγελίες πλοίων έως το 2030.

Η MSC Cruises προσφέρει στους επισκέπτες της, μία πλούσια, καθηλωτική και ασφαλή εμπειρία κρουαζιέρας, εμπνευσμένη από την Ευρωπαϊκή κληρονομιά της εταιρείας, όπου μπορούν να απολαύσουν διεθνή κουζίνα, ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, βραβευμένα οικογενειακά προγράμματα και την πιο σύγχρονη, φιλική προς το χρήστη τεχνολογία εν πλω. Το έμπειρο προσωπικό της, είναι έτοιμο να σας αποκαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά σε κάθε νέο προορισμό.

Η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας, ήταν πάντα η υγεία & ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού της, καθώς και των κοινοτήτων στους προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της. Τον Αύγουστο του 2020 η MSC Cruises εφάρμοσε ένα νέο, ολοκληρωμένο και ισχυρό πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, όντας η πρώτη κύρια εταιρεία κρουαζιέρας που επέστρεψε σε λειτουργία.

Η MSC Cruises έχει από καιρό δεσμευτεί για περιβαλλοντική διαχείριση, με μακροπρόθεσμο στόχο να επιτύχει μηδενικές εκπομπές ρύπων για τις δραστηριότητες της έως το 2050. Η εταιρεία αποτελεί επίσης σημαντικό επενδυτή σε περιβαλλοντικές θαλάσσιες τεχνολογίες νέας γενιάς, με στόχο να υποστηρίξει την ταχεία ανάπτυξη και διαθεσιμότητα τους, σε ολόκληρο τον κλάδο. 

1332  Αποτελέσματα