Στη Holland America Line πιστεύουν ότι το ταξίδι έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Κύριο σκοπό της εταιρείας αποτελεί το να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος ένα μέρος καλύτερο, διευρύνοντας τους ορίζοντες, χτίζοντας σχέσεις και εμπνέοντας μία ανθρωπότητα μοιρασιάς.

Για 149 χρόνια, η Holland America Line αποτελεί έναν αναγνωρισμένο ηγέτη στον κλάδο της κρουαζιέρας. Εάν αναζητάτε μερικά από τα πιο ευρύχωρα και άνετα πλοία, βραβευμένες υπηρεσίες, υπέροχο φαγητό, ποικίλες δραστηριότητες και πλούσια προγράμματα εν πλω, σε μερικά από τα πιο συναρπαστικά δρομολόγια παγκοσμίως, τότε έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

Ο στόλος της αποτελούμενος από 11 σύγχρονα κλασικά πλοία, προσφέρει πάνω από 500 δρομολόγια το χρόνο, επισκεπτόμενος και τις επτά ηπείρους. Οι κρουαζιέρες της περιλαμβάνουν τόσο διάσημα όσο και λιγότερο «ταξιδεμένα» λιμάνια στην Καραϊβική, την Αλάσκα, την Ευρώπη, το Μεξικό, τη Νότια Αμερική, το Κανάλι Παναμά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ασία, καθώς και μοναδικά ταξίδια στον Αμαζόνιο και την Ανταρκτική.

Η Holland America Line είναι περήφανη και για το περιβαλλοντικό της πρόγραμμα. Η εταιρεία απέσπασε την πρώτη της πιστοποίηση ISO 14001τον Ιούνιο του 2006. Ως το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης, το ISO 14001 καλύπτει σχεδόν κάθε πτυχή των λειτουργιών των πλοίων της. Έχει πιστοποιηθεί ότι πληροί αυτά τα πρότυπα ξανά και ξανά, αποδεικνύοντας την πίστη της ότι η προστασία των επισκεπτών της, του προσωπικού και του περιβάλλοντος στο οποίο λειτουργεί, είναι όχι μόνο σωστή, αλλά και απαραίτητη για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Στα πλαίσια της συλλογικής κοινωνικής της ευθύνης, η εταιρεία, οι υπάλληλοι και οι επισκέπτες της έχουν ενωθεί για να προσφέρουν σε κοινότητες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Είτε δωρίζοντας αντικείμενα πλοίου σε ορφανοτροφεία, καθαρίζοντας ένα πάρκο, περπατώντας 5 χιλιόμετρα πάνω στο πλοίο ώστε να συγκεντρώσει κεφάλαιο για την έρευνα κατά του καρκίνου, είτε δωρίζοντας χρήματα για την ανακούφιση από καταστροφές, η Holland America Line και οι υπάλληλοι της μοιράζονται χρόνο και πόρους και κάνουν τη διαφορά.

Κάθε υπάλληλος της Holland America Line δεσμεύεται να προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία στους επισκέπτες της.

685  Αποτελέσματα