Η Disney Cruise Line κάνει την κρουαζιέρα «μαγική»

Από την πρώτη αναχώρηση το1998, η Disney Cruise Line παρέχει τέλειες οικογενειακές διακοπές, συνδυάζοντας τη μαγεία της Disney με τον ενθουσιασμό της κρουαζιέρας στον ωκεανό. Αξέχαστες εμπειρίες εν πλω, συνδυάζονται με δρομολόγια σε ηλιόλουστους προορισμούς της Καραϊβικής όλο το χρόνο, καθώς και εποχιακά ταξίδια που προκαλούν δέος, στην Αλάσκα και την Ευρώπη.

Τα περισσότερα δρομολόγια στην Καραϊβική, περιλαμβάνουν επίσης μία στάση στο βραβευμένο ιδιωτικό νησί της εταιρείας «Disney’s Castaway Cay», στις Μπαχάμες. Η Disney Cruise Line συνεχίζει να διευρύνει τους ορίζοντες της με τρία νέα πλοία προγραμματισμένα για παράδοση το 2022,2024 και 2025, καθώς και με ένα δεύτερο προορισμό στις Μπαχάμες το Lighthouse Point, που βρίσκεται στο νησί Eleuthera.

Και τα τρία κρουαζιερόπλοια θα τροφοδοτούνται από υγροποιημένο φυσικό αέριο, θα έχουν χωρητικότητα περίπου 144.000 τόνους και 1.250 καμπίνες, ενώ θα είναι λίγο μεγαλύτερα από το Disney Dream και το Disney Fantasy.

Η Disney Cruise Line υπερέχει από κάθε άποψη και οι οικογένειες συρρέουν στο στόλο για να απολαύσουν μικρές και μεγάλες στιγμές μαγείας. Για παράδειγμα οι καμπίνες της Disney Cruise Line διαθέτουν μεγάλες και άνετες μπανιέρες, οι οποίες καθιστούν εύκολο να αποβάλλετε τα τελευταία ίχνη μιας διασκεδαστικής ημέρας. Επιπλέον υπάρχουν πιο εμφανή αξιοθέατα όπως η Marvel Day at Sea σε επιλεγμένες αναχωρήσεις. Τα παιδιά μπορούν να προσποιηθούν ότι είναι μέρος μιας ομάδας υπέρ ηρώων, καθώς φωτογραφίζονται με τον Thor και το Spider-Man!

Η Disney Cruise Line προσφέρει πολλές θεματικές κρουαζιέρες κάποιες από αυτές εποχιακές, όπως οι Very Merrytime Cruises ή Halloween on the High Seas. Τα παιδιά μπορούν να χορέψουν με το Mickey και τους φίλους του στο Oceaneer Club, να θαυμάσουν τα βραδινά πυροτεχνήματα, να απολαύσουν βραβευμένα «ζωντανά» μιούζικαλ και πολλά άλλα!

Εάν δεν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, το δικό σας «εσωτερικό» παιδί θα ενθουσιαστεί. Κάθε κατηγορία καμπίνας προσφέρει μοναδική άνεση και αναβαθμισμένες παροχές. Επιπλέον, μπορείτε να δειπνήσετε στα μόνο για ενήλικες εστιατόρια ή να χαλαρώσετε στο σπα εάν επιθυμείτε να απολαύσετε λίγες στιγμές μόνοι. Μια μαγική εμπειρία σας περιμένει!

 

1  Αποτελέσματα