Για πάνω από 180 χρόνια έχει θέσει τον πήχη και συνεχώς τον ξεπερνά. Η πλούσια ιστορία της και η ασυναγώνιστη ναυτική της γνώση, σημαίνουν ότι η Cunard έχει εξελιχθεί σε μία πραγματικά εμβληματική εταιρεία. Μία εταιρεία η οποία βελτιώνει συνεχώς την απόλυτη εμπειρία του ταξιδιού στον ωκεανό.

Από το 2024 θα λειτουργεί με ένα στόλο τεσσάρων «βασιλισσών»: τα Queen Mary 2, Queen Victoria, Queen Elizabeth και το ολοκαίνουργιο Queen Anne.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Κατά τη διάρκεια αυτού που είναι ευρέως γνωστό ως η «Χρυσή εποχή» της κρουαζιέρας, πολλοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλυγουντ, ταξίδεψαν στις θάλασσες με την Cunard, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Τσάρλι Τσάπλιν. Ήταν οι απαράμιλλες υπηρεσίες της, οι εντυπωσιακές αίθουσες και η ευκαιρία του να ανακαλύψεις τον κόσμο με μία εξαιρετική άνεση, που έκανε αυτό το διαμέτρημα των επισκεπτών να επιστρέφει, οι ίδιοι λόγοι για τους οποίους οι σύγχρονοι επισκέπτες της, ακολούθησαν το παράδειγμα τους.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Τα σχέδια των σημερινών πλοίων έχουν εμπνευστεί από το παρελθόν της, αλλά και επανασχεδιαστεί για το μέλλον της. Παράλληλα με το κλασικό, αρτ ντεκό στυλ και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία, θα βρείτε πινελιές τολμηρών χρωμάτων και σύγχρονες ανέσεις.
Μη διστάσετε να κάνετε όσο περισσότερα ή λιγότερα θέλετε στο πλοίο, καθώς κάθε χώρος έχει αναπτυχθεί προσεκτικά, ώστε να παρέχει ποικιλία επιλογών. Είτε η προτεραιότητα σας είναι η χαλάρωση, η περιπέτεια, ή η απόλαυση, τα πλοία της Cunard δε θα σας απογοητεύσουν.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Με την κυκλοφορία του Queen Anne το 2024, συνεχίζει να επεκτείνεται η Cunard Line για τις επόμενες γενιές. Με την άφιξη του έρχονται ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να ταξιδέψετε στον κόσμο με άνεση και στυλ. Καθώς πλησιάζουν σταθερά τα 200 χρόνια Cunard, η πλούσια κληρονομιά της στα θαλάσσια ταξίδια, σημαίνει ότι  μπόρεσε να επαναπροσδιορίσει το τι σημαίνει να ταξιδεύεις.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ & ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
Στην Cunard, σαν μέρος της Carnival Corporation & plc, υψηλότερη ευθύνη και κορυφαία προτεραιότητα αποτελεί η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος και η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών της, των ανθρώπων στις κοινότητες που υπηρετεί και των υπαλλήλων της τόσο στα πλοία όσο και στην ακτή. Σε αυτό το θεμέλιο, φιλοδοξούν να προσφέρουν απαράμιλλες χαρούμενες διακοπές στους επισκέπτες, υπερβαίνοντας πάντα τις προσδοκίες τους και με τον τρόπο αυτό να αυξάνουν την αξία των μετοχών τους.
Δεσμεύονται για μία θετική και δίκαιη εταιρική κουλτούρα, βασισμένη στη συμπερίληψη και τη δύναμη της διαφορετικότητας. Λειτουργούν με ακεραιότητα, εμπιστοσύνη και σεβασμό του ενός στον άλλο. Επικοινωνούν, συντονίζουν και συνεργάζονται επιδιώκοντας την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια ανά πάσα στιγμή. Τέλος φιλοδοξούν να γίνουν ένα υπόδειγμα εταιρικού «πολίτη» που αφήνει τους ανθρώπους και τα μέρη που αγγίζει, ακόμα καλύτερα.

 

Queen Mary 2

15  Αποτελέσματα