Το εμβληματικό X της Celebrity Cruises αποτελεί το σήμα κατατεθέν ενός στόλου 15 βραβευμένων πλοίων που επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια του ταξιδιού κρουαζιέρας  με το σύγχρονο ντιζάιν και τη φιλοξενία του. Διαθέτει εστιατόρια, σπα και εμπειρίες ψυχαγωγίας για μοντέρνα γούστα, καθώς και πολιτιστικά πλούσιες εμπειρίες σε ποικίλους προορισμούς, όλα εμπλουτισμένα με τη ζεστή εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Η Celebrity έχει πρωτοπορήσει σε πολλές πρωτιές του κλάδου όπως:
Η πρώτη χρήση ηλιακών συλλεκτών σε κρουαζιερόπλοιο.
Η πρώτη που εξάλειψε τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών νερού.
Η πρώτη Αμερικανίδα γυναίκα καπετάνιος κρουαζιερόπλοιου.
Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία ομάδα γέφυρας & αξιωματικών.
Η πρώτη γυναίκα από τη Δυτική Αφρική που εργάστηκε σε γέφυρα κρουαζιερόπλοιου.
Και ένας από τους πρώτους νόμιμους γάμους ομοφυλόφιλων που πραγματοποιήθηκαν εν πλω.

Καθοδηγούμενη από το πάθος για περιπλάνηση στον κόσμο, η Celebrity ταξιδεύει και στις επτά ηπείρους, επισκεπτόμενη περίπου 300 προορισμούς σε πάνω από 70 χώρες. Αποτελεί μία από τις πέντε ¨επωνυμίες¨ που ανήκουν στην παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group.

Η Celebrity Cruises υπάρχει γιατί πιστεύει στο άνοιγμα στον κόσμο. Γνωρίζει ότι το ταξίδι μας κάνει καλύτερους. Είναι εδώ για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες, να κατανοήσουν την αξία του ταξιδιού. Οι κρουαζιέρες της ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να ταξιδέψουν πέρα από τα σύνορα τους και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους. 
Το εμβληματικό "X" είναι το σήμα της πολυτέλειας, των σύγχρονων χώρων οι οποίοι είναι ταυτόχρονα ελκυστικοί και φιλόξενοι. Όπου η γαστρονομική εμπειρία επηρεάζεται από τις παγκόσμιες κουζίνες και προετοιμάζεται από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ. Όπου το προσωπικό παρέχει απρόσκοπτη και αδιάλειπτη εξυπηρέτηση, η οποία είναι προσωπική αλλά ταυτόχρονα και διακριτική. Όπου όλα είναι σχεδιασμένα να παρέχουν απαράμιλλες πολυτελείς διακοπές σε ταξιδιώτες κάθε ηλικίας.

Είναι η Celebrity Cruises και ο κόσμος είναι ανοιχτός!

690  Αποτελέσματα