Εάν σκέφτεστε να κάνετε κρουαζιέρα, μια πολύ καλή επιλογή είναι μια κρουαζιέρα με την Carnival. Από την ίδρυση της το 1972 η Carnival Cruise Line,Η πιο δημοφιλής γραμμή κρουαζιέρας στον κόσμο®”, σήμερα μεταφέρει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το πλοίο Mardi Gras™ -που άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού- καθελκύστηκε λίγο καιρό πριν και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να θαυμάσετε το μεταμορφωμένο Carnival Radiance™. Και ενώ είναι ακόμα λίγο μακριά, ακολουθούν τα Carnival elebration™ (φθινόπωρο 2022) και Carnival Jubilee™ (2023) που θα ενταχθούν στον στόλο.

Η Carnival Cruise Line είναι μέλος της οικογένειας εταιρειών που ανήκουν στην Carnival Corporation, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις αδελφές εταιρείες Princess Cruises, Holland America Line και Cunard Line.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ
Στην Carnival Corporation & plc, η μεγαλύτερη ευθύνη και κορυφαία προτεραιότητα είναι να λειτουργεί με ασφάλεια, να προστατεύει το περιβάλλον και να συμμορφώνεται οπουδήποτε δραστηριοποιείται στον κόσμο. Αυτός ο όμιλος φιλοδοξεί να προσφέρει χαρούμενες διακοπές στους επισκέπτες της, υπερβαίνοντας πάντα τις προσδοκίες τους και με αυτό τον τρόπο να αυξάνει την αξία των μετοχών της.

Δεσμεύεται σε μία θετική και δίκαιη εταιρική κουλτούρα, βασισμένη στη συλλογικότητα και τη δύναμη της διαφορετικότητας. Λειτουργεί με ακεραιότητα, εμπιστοσύνη και σεβασμό του ενός στον άλλο – αναζητώντας τη συνεργασία, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια ανά πάσα στιγμή.

Με λίγα λόγια, η Carnival καλεί τους επισκέπτες της να έρθουν όπως ακριβώς είναι και τους κάνει να νιώθουν σαν το σπίτι τους, με τις άνετες καμπίνες, τις προσεγμένες υπηρεσίες και μια σειρά από μπαρ, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν αυτή τη μοναδική εμπειρία σε μερικά από τα ωραιότερα λιμάνια του κόσμου.

Τα 23 πλοία της εταιρείας, πραγματοποιούν 2-23 ήμερες κρουαζιέρες, αναχωρώντας από κάθε ακτή της Αμερικής. Παρόλο που είναι γνωστή για τις κρουαζιέρες στην Καραϊβική, επισκέπτεται και άλλους εξωτικούς προορισμούς όπως το Μεξικό, η Αλάσκα, οι Μπαχάμες, η Χαβάη αλλά και η Ευρώπη και η Αυστραλία.

1  Αποτελέσματα