Μια κρουαζιέρα με την Azamara® αποτελεί μια νέα αναβαθμισμένη εμπειρία ταξιδιού για απαιτητικούς ταξιδιώτες, που λαχταρούν να φτάσουν σε ασυνήθιστους προορισμούς και να αφεθούν σε ανέσεις και απαράμιλλη εξυπηρέτηση στην ανοιχτή θάλασσα.

Ασύγκριτες ανέσεις
Οι  μοναδικές προσφορές της Azamara είναι πέρα από κάθε σύγκριση: υπηρεσία μπάτλερ είναι διαθέσιμη σε κάθε σουίτα, οι εκδρομές είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε οι επισκέπτες να γίνονται μέρος της καθημερινής ζωής σε κάθε προορισμό από το να είναι μόνο απλοί παρατηρητές. Τα εμπλουτισμένα προγράμματα προσφέρουν τα πάντα από γαστρονομικές μέχρι φωτογραφικές εξερευνήσεις. Τα δύο εξειδικευμένα εστιατόρια παρέχουν την πιο εκλεπτυσμένη κουζίνα εν πλω. Κάθε βράδυ υπάρχει ζωντανή ψυχαγωγία και το επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης που προσφέρεται, είναι κορυφαίο!

Μικρότερα πλοία, πέρα από τους συνηθισμένους προορισμούς
Η Azamara διαθέτει τρία πλοία, τα Azamara Journey®, Azamara Quest® και Azamara Pursuit®. Κάθε ένα από αυτά μπορεί φιλοξενήσει 690 τυχερούς επιβάτες, οι οποίοι θα ανακαλύψουν τις κρυμμένες γωνίες του πλανήτη, όπου τα μεγαλύτερα πλοία δε μπορούν να φτάσουν. Πέρα από το ότι προσφέρουν μία πιο εξατομικευμένη εμπειρία, τα πλοία της εταιρείας, υποβλήθηκαν σε πρόσφατη ανακαίνιση, που περιλαμβάνει νέα Ευρωπαϊκά κλινοσκεπάσματα, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, νέα δάπεδα και έπιπλα στις βεράντες και ασύρματο ίντερνετ σε όλες τις καμπίνες και τους δημόσιους χώρους. Επιπλέον 93% των καμπινών έχουν θέα στη θάλασσα και 68% ιδιωτική βεράντα.

Αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο 
Μια φορά κι έναν καιρό, όχι πολύ παλιά, ένα υπερωκεάνιο ήταν ο μόνος τρόπος να δεις τον κόσμο. Στην Azamara®, το πιστεύουν ακόμα.

Σε μια περίοδο διακοπών, μπορείτε να ταξιδέψετε σε πολλούς προορισμούς χωρίς να πακετάρετε και να ξεπακετάρετε ή να ξεχνάτε πράγματα κατά τη διαδικασία αυτή. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε κάποια πτήση ή για κάποια επιπλέον έξοδα μετακίνησης, ούτε καν να βρείτε θέση πάρκινγκ. Με τα μικρότερου μεγέθους πλοία της Azamara, μπορείτε να αποβιβαστείτε στο ¨κατώφλι¨ υπέροχων πόλεων όπως η Νίκαια, η Σεβίλλη ή το Χονγκ Κονγκ.

Με την πρόσθετη ευκολία ενός ¨πλωτού¨ ξενοδοχείου που σας ακολουθεί σε όλο τον κόσμο, το κόστος διαμονής σας είναι ήδη καλυμμένο. Άρα μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο να απολαύσετε τις διακοπές σας και πολύ λιγότερο χρόνο και χρήμα στο να αποφασίσετε πού θα μείνετε. Όταν πραγματοποιείτε μία κρουαζιέρα, όχι μόνο έχετε να επιλέξετε από μία ποικιλία εστιατορίων, αλλά τα γεύματα σας συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο σας (στην Azamara περιλαμβάνονται και τα ποτά σας). 
Και ενώ τα αεροπλάνα, τα τρένα και τα αυτοκίνητα προσφέρουν κάτι λιγότερο από ευρύχωρες θέσεις και πρακτικά καμία διασκέδαση, σε μία κρουαζιέρα μπορείτε να χαλαρώσετε πηγαίνοντας από λιμάνι σε λιμάνι, με μία ποικιλία από δωρεάν δραστηριότητες όπως νυχτερινά σόου και επιμορφωτικά προγράμματα, ή να απολαύσετε λίγο χρόνο ¨για εσάς¨ με κάποια θεραπεία σπα ή ιδιωτική προπόνηση. Στο τέλος της ημέρας, μπορείτε να αποκοιμηθείτε στην απόλυτα άνετη καμπίνα σας, με όλες τις ανέσεις ενός μπουτίκ ξενοδοχείου όπως την 24ωρη υπηρεσία δωματίου και την επόμενη ημέρα να ξυπνήσετε σε μία νέα πόλη, χώρα ή ακόμα και Ήπειρο!

Το σπίτι σας στη θάλασσα
Η εμπειρία με την Azamara δεν τελειώνει όταν αναχωρείτε από έναν προορισμό, συνεχίζεται εν πλω με το κορυφαίο πλήρωμα της, την άψογη εξυπηρέτηση και το στόλο των ¨μπουτίκ¨ πλοίων της. Τα πλοία της Azamara δεν είναι ούτε τόσο μεγάλα ούτε τόσο μικρά, οπότε θα έχετε πάντα κάτι να κάνετε και νέους ανθρώπους  να γνωρίσετε. Επιπλέον, με την νέα προσθήκη στο στόλο της το Azamara Onward℠, θα έχετε ακόμα περισσότερες επιλογές από συναρπαστικά δρομολόγια σε ανεπανάληπτους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Με την Azamara, θα βρείτε πολλούς τρόπους για να χαλαρώσετε και αρκετό χρόνο για να τα απορροφήσετε όλα!

 

268  Αποτελέσματα